• kualitas

    kualitas

    kualitas alus teuing, Palanggan heula, pamutahiran Kontinyu

  • Sertipikat

    Sertipikat

    Nerapkeun ISO9001: sistim kontrol kualitas 2008 ISO14000

  • pabrik

    pabrik

    produsén 20 taun profésional ti rentang pinuh komponén akustik.

Produk Artikel

SANCO Electronics Co., Ltd. dijieun dina taun 1993 kalawan hiji misi dina pikiran kana produk pangiriman kalapa nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén '. Nyadiakeun alat akustik, ti primitif alat keur nyieun sora ngahiung kayaning Piezo keramik Unsur, alat keur nyieun sora ngahiung & transduser, sirineu & Alarm, sarta speaker kana tech tinggi tipe SMD sounder pikeun konsumén di sakuliah dunya.

produk urang anu loba dipaké dina panerapan listrik, komputer, telepon tanpa kabel sarta Sistem alarem jsb ... dijieun ku insinyur profésional & canggih B & K 2012 audio analyzer & ISO9001, QS-9000 & 3 ~ 5millionpcs kamampuhan produksi bulanan ,, kami assure kualitas produk pangalusna & harga kalapa & pangiriman gancang ...

Maca deui

Arrivals anyar

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Car